lauantai 26. joulukuuta 2015

Suojelija pöllöt aka Guardian owls

Pikku pöllötehdas käynnistyi tänä vuonna lokakuussa. Keppipöllö-idean laitoin lepäämään ja odottelemaan omaa vuoroaan ja päätin keskittyä viime jouluna aloittamaani Suojelija pöllö -ajatukseen. 

Ennen joulua ehdinkin sitten valmistamaan varsinaisen pöllöarmeijan. Otin pöllöjä myyntiin We Got Beefin Joulumarkkinoille ja suojelijoille tuntuikin todella olevan tarvetta.  Nyt niitä löytyy jo melko monesta kodista ja enemmän on tulossa sitä mukaa, kun ehdin niitä taas tekemään. 


Photo: Meccha Sugoi

Suojelija pöllö (Guardian owl) on tarkoitettu suojelemaan sinua, perhettäsi, kotieläimiä, ympäröivää luontoa, metsäneläimiä... Se on tavallaan fyysinen kosketeltava suojelija, vapaa kaikista uskonnoista ja valmiiksi mietityistä kertomuksista. Suojelija pöllön tarina alkaa sinusta, sillä hetkellä kun sen valitset. Voit ripustaa sen roikkumaan ikkunalle, seinälle, työpöydän päälle, ihan minne ikinä haluat.

Kaikki pöllöt on 100% käsintehtyjä. Olen itse ne sahannut, hionut ja kuvittanut. Jokainen niistä on uniikkikappale.  Materiaali on koivuvaneria. Valmiin pöllön pinta on lakattu.
















Niin, ja päätyihän Guardian owl myös legendaariseen Avotakka -lehteenkin joululahjavinkkeihin. Oli ihan hienoa päästä samalle sivulle mm. Ristomatti Ratian tuotteiden ja Muumien rinnalle.



Pöllöjä voi edelleen tilata ottamalla minuun yhteyttä. Numero ja e-mailosoite löytyy tuolta yhteystiedoista. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti